Gå til hovedindhold

Sociale tilbud, sundhedstilbud og rådgivning

Sociale tilbud, sundhedstilbud og rådgivning

 • Læs op

Indhold

  Hjælp og støtte fra frivillige foreninger

  Socialkompas Aarhus

  Få overblik over aktiviteter, hjælp og sociale tilbud i Aarhus Kommune. Her kan du søge hjælp i din aktuelle livssituation og finde åbne tilbud fra frivillige organisationer og kommunen.

  Gå til Socialkompas Aarhus

  Ældre Sagen Aarhus

  De mange frivillige hos Ældre Sagen kan blandt andet give støtte og vejledning. Ældre Sagen står også bag masser af aktiviteter i Aarhus og omegn.

  Gå til Ældre Sagen Aarhus

  Sundhed

  Sundhedstilbud.dk

  Her finder du kommunens sundhedsrettede tilbud inden for kategorier som rygestop, alkohol, motion, mad og mentalt helbred.

  Gå til Sundhedstilbud.dk

  demens.aarhus.dk

  I Aarhus Kommune er demensindsatsen et bredt spektrum af tilbud, der understøtter dig, der har demens, dit netværk og familie. På demens.aarhus.dk finder du palletten af tilbud.

  Gå til demens.aarhus.dk

  DokkX

  DokkX er en interaktiv udstilling med velfærdsteknologi og hjælpemidler, der er åben for alle og gratis at besøge. Hos DokkX kan du gå op opdagelse, blive klogere og afprøve alverdens nye teknologier, og vores teknologikonsulenter står altid klar til at give dig råd og vejledning til anskaffelse af innovative løsninger, der understøtter et selvstændigt, trygt, rigt og aktivt liv. 

  Gå til hjemmesiden for DokkX

  Dig og Aarhus Kommune

  Ældrerådet i Aarhus Kommune

  Ældrerådet rådgiver Byrådet i ældrepolitiske spørgsmål. Byrådet skal høre Ældrerådet om alle forslag, der vedrører ældre. Har du en sag på hjertet, kan det derfor være en god idé at kontakte Ældrerådet.

  Gå til Ældrerådets hjemmeside

  Aarhus.dk

  På aarhus.dk kan du finde mange oplysninger, som er relevante for dig, der kommer i kontakt med kommunen, fx fordi du skal have hjemmehjælp eller genoptræning.

  Se fx disse sider:

  Personlig hjælp og støtte Sundhed og sygdom Ældreboliger og plejehjem

  Borgerforslag på deltag.aarhus.dk

  Hvis du bor i Aarhus Kommune og er fyldt 15 år, kan du stille og støtte borgerforslag. Borgerforslag er forslag og ideer, som du kan få i byrådet. Hvis et forslag får 1.500 støtter, kommer det i byrådet. På deltag.aarhus.dk kan du se, støtte og oprette nye forslag.

  Gå til borgerforslag

  Sidst opdateret: 15. december 2023