Gå til hovedindhold

Aktivt liv

18 resultater

Bibliotekerne anbefaler: August 2024

Bibliotekerne anbefaler

Bibliotekerne anbefaler: Maj 2024

Bibliotekerne anbefaler

Gennem hele livet skaber vi relationer til mennesker og steder, som vi forbindes til på forskellige måder. Ofte føler vi os dog ikke kun hjemme i en by, i et land eller i en specifik bygning, for denne følelse af at være hjemme opstår for de fleste også i selskab med andre mennesker.

Bibliotekerne anbefaler: Februar 2024

Bibliotekerne anbefaler

Hvem er der for os, når vi har brug for hjælp og støtte? Vores familie, vores venner, vores naboer. Alle dem, der står os nær. Og når vores nære har det svært, så er vi der for dem.

En idé bliver til virkelighed i Folkehuset Trige

Fællesskaber og ensomhed

I januar slog Folkehuset Trige dørene op til deres nye keramikværksted. På tværs af generationer mødes lokale nu og drejer kopper, laver skåle og skaber små kunstværker

Birgit er næsten blind: "I de gode fællesskaber er jeg stadig bare mig."

Fællesskaber og ensomhed

For 15 år siden fik Birgit Wraa en skelsættende besked fra øjenlægen: Du kommer til at miste synet. En aggressiv øjensygdom havde ramt hende, og livet ville forandre sig for altid. Hun græd på øjenafdelingen, da hun fik beskeden. Men sidenhen har hun besluttet sig for at tage de positive briller på og kæmpe for at bevare et meningsfuldt liv i fællesskab med andre.

Bibliotekerne anbefaler: November 2023

Bibliotekerne anbefaler

Sanserne opfanger mere, end vi normalt er opmærksomme på. Vi reflekterer bare sjældent over det. Her giver vi nogle anbefalinger inden for litteratur og podcasts, der kan bidrage til træningen af bevidstheden om dine sanser og deres evne til at opfatte verden omkring dig.