Gå til hovedindhold

Portrætter

29 resultater

Kurt kommer forbi... Claus Jacobsen

Claus Jacobsen er historien om

Kurt kommer forbi... Stine og Richard Bjødstrup Kristensen

Kurt kommer forbi

Stine og Richard er historien om en dansk-fransk alliance, som bærer på både romantik, hårde kår og udfordringer – alt sammen med et stort ønske om at gøre en forskel for andre mennesker. 

I kunsten har han hjemme

Andre portrætter

Hvordan skaber man følelsen af at høre til, når man vokser op som uønsket barn i 1940-50'erne? Mød kunstner Peder Stougaard, 77, der har fundet hjem på sin egen måde med et stort ønske om at gøre en forskel for sine medmennesker. 

Kurt kommer forbi,,, De tre seje gutter fra DGI-Huset

Kurt kommer forbi

De tre seje gutter fra DGI-Huset er historien om tre modne mænd, der, da arbejdslivet sluttede, skulle finde ud af, hvad der gav dem livskvalitet. De ville ikke sidde hjemme i sofaen foran tv-skærmen. Så vejen for de tre sprælske gutter var at søge fællesskaber igennem motion.

Temaportræt: Generationsportræt

Temaportrætter

På strømpesokker kan familien, der rummer tre generationer, let besøge hinanden. Det er bare hen ad gangen eller en tur med elevatoren. Alle har de hver deres lejlighed, men de elsker at være sammen. Derfor er de flyttet ind i den moderne udgave af et kollektiv, som de selv beskriver det. Kom med indenfor hos familien Buhelt, Støvring, Jakobsen i Generationernes Hus.

Kurt kommer forbi... Lene Højriis Hansen

Lene Højriis Hansen er historien om stor kærlighed og eventyrlyst. Både til en elsket og værdsat ægtefælle og forretningspartner, en forvandlet gade og ikke mindst – en ganske særlig puf.