Gå til hovedindhold

Portrætter

24 resultater

Kurt kommer forbi... Lene Højriis Hansen

Lene Højriis Hansen er historien om stor kærlighed og eventyrlyst. Både til en elsket og værdsat ægtefælle og forretningspartner, en forvandlet gade og ikke mindst – en ganske særlig puf.

Kurt kommer forbi... Michael Dvinge

Kurt kommer forbi

Fremtiden var fyldt med cykling, barista kaffe og udlandsplaner. De drømme satte en invaliderende ulykke en brat stopper for. Men sammen har ægteparret Michael Dvinge og Sonja Zwieck skabt nye drømme, for som de siger: “Vi har lovet hinanden, at vi står sammen i med- og modgang. Selvom det er svært.”

"Du skal træde tilbage for et andet menneske"

Temaportrætter

Hun har gjort det til sit livsmål at kæmpe de handicappedes sag. At udfordre den berøringsangst og kassetænkning, hun oplever som mor til en søn med en hjerneskade. Lone Hertz er måske nok petit i sit udseende, men hendes styrke er kraftfuld som en kæmpes. Mød hende her i et interview, som går lige i hjertet med sin bramfrihed og ikke mindst store moderlige kærlighed.

Kurt kommer forbi... Jan Have

Kurt kommer forbi

Jan Have er historien om en mand med en særlig grad af gå-på-mod. Det er historien om den tidligere håndboldstjerne, der efter eget valg gik fra et direktørjob til et job som husassistent, men det var ikke så let, som han troede.

Kurt kommer forbi... Jan Tagesen

Kurt kommer forbi

Jan Tagesen er historien om kæbekirurgen, som ganske enkelt ikke kan lade være med at løbe. Han har løbet i 43 år og de sidste 24 og et halvt år har han løbet hver dag. Som i hver eneste dag! For løb er godt for fysikken, og en god fysik er godt for psyken.

Kurt kommer forbi... Kirsten Roed

Kurt kommer forbi

Kirsten Roed er historien om at rykke teltpæle og familie op med rode i Danmark og satse alt på drømmen om Amerika. For knap fire årtier senere at rykke alt op igen og vende tilbage til Danmark – fordi det stadig er hjemme.