Gå til hovedindhold

Folkehuse og frivillighuse

Folkehuse og frivillighuse

 • Læs op

Indhold

  Folkehusene i Aarhus

  Folkehusene findes i de fleste lokalsamfund i Aarhus. De er for alle og byder bl.a. på fællesspisning, kreahygge, træværksteder, koncerter, brætspil og meget mere. Gå på opdagelse og find en aktivitet, der passer til dig, eller vær med til at starte en ny. Du kan også komme forbi den nærmeste café til en kop kaffe, lidt sødt eller en lun frokost. Kom og bliv en del af fællesskabet!

  Gå til folkehusenes hjemmesider

  Folkestedet

  Folkestedet er dit medborgerhus. Her kan du opleve en masse spændende aktiviteter blandt andet fællesspisninger, udstillinger, koncerter, foredrag, talks og meget andet. Folkestedet ligger i Carl Blochs Gade og drives af Aarhus Kommune.

  Gå til Folkestedets hjemmeside

  Værkstedet

  Et værksted for pensionister, førtidspensionister, efterlønnere og fleksjobbere, hvor der kan arbejdes med alt lige fra jern og metal til keramik, glas, træ og meget andet. Værkstedet ligger i Østergade og drives af Aarhus Kommune.

  Gå til Værkstedets hjemmeside

  KlostergadeCentret

  I KlostergadeCentret er det frivillige, sociale arbejde et vigtigt omdrejningspunkt i arbejdet med at lave netværksskabende aktiviteter. KlostergadeCentrets mål er at virke som en inspirerende platform for et aktivt og sundt seniorliv i Århus. KlostergadeCentret drives som en forening.

  Gå til KlostergadeCentrets hjemmeside

  Sidst opdateret: 9. november 2023