Gå til hovedindhold

Portrætter

19 resultater

Kurt kommer forbi... Kirsten Roed

Kurt kommer forbi

Kirsten Roed er historien om at rykke teltpæle og familie op med rode i Danmark og satse alt på drømmen om Amerika. For knap fire årtier senere at rykke alt op igen og vende tilbage til Danmark – fordi det stadig er hjemme.

Reportage: Med lugten af hestemøg og brun sæbe i næsen

Temaportrætter

Kære læser Sidder du godt? Det er vigtigt, så giv dig lige tid til at få dig sat godt tilrette. For jeg vil gerne invitere dig med på et besøg, hvor vi skal ud at køre i en yderst skrumplende boble, plukke efterårsæbler i frugthaven og synke ned i bløde lænestole med en kop dampende varm kaffe - for blot at nævne en smule. Lad os komme afsted...

Kurt kommer forbi... Birgitte Breiner 

Kurt kommer forbi

Birgitte Breiner er historien om en lille pige, der voksede op stemplet som “tyskerunge” pga. hendes biologiske forældre. Hun kom på børnehjem, blev bortadopteret og fandt først roen i livet, da hun fandt sandheden om sin oprindelse.

Kurt kommer forbi... Ken Leschley

Kurt kommer forbi

Ken Leschley er historien om den succesfulde iværksætter, som valgte at lægge villa, Volvo og virksomhed bag sig og flytte ind på en husbåd, da livet gang på gang viste sig fra sin mest barske side. I dag er det friheden og roen, der er i højsædet.

Portræt: Med nye briller på

Temaportrætter

Med glimt i øjet og afdæmpet jysk humor kan du her komme en ganske unik tur i “teatret” med bagersønnen fra Odder, Jens Jørn Spottag, til en snak om kreativitet, skuespil og ikke mindst forventninger - både egne og andres.

Kurt kommer forbi... Lars Fournais

Kurt kommer forbi

Lars Fournais er historien om Brabrand-drengen, for hvem fodbold altid har været en del af livet. Og så har fiskeri også en særlig plads i hans hjerte pga. en ganske speciel person. Mød formanden for AGF’s fodboldklub til en snak om ja, – fodbold, men også om fiskeri, ro og familieliv.

Kurt kommer forbi... Rachid Zaatri  

Kurt kommer forbi

Rachid Zaatri er historien om den unge økonom fra Algeriet, der skabte sig en ny tilværelse i Aarhus. For knap 30 år siden kom han til Danmark med en høj uddannelse i bagagen, men det var hans evner ud i atletik, der formede hans liv.

Kurt kommer forbi... Kristian Østergaard

Kurt kommer forbi

Kristian Østergaard er historien om gartnersønnen, der faldt for både bilerne og pigen, med hvem han skabte en driftig bilforretning. Det var dog ikke uden omkostninger, og i dag er den 95-årige østjyde dybt taknemmelig for det, livet har givet ham, og han er stadig i fuld vigør.